Le Fa'aogaina o le Lomitusi Mata ma Tekinolosi Foil Cold Ua Fa'atuputeleina Fa'ateleina

tala fou

Le Fa'aogaina o le Lomitusi Mata ma Tekinolosi Foil Cold Ua Fa'atuputeleina Fa'ateleina

Huanan Machinery talu ai nei na faʻaalia ai le faʻatinoina o ana faʻataʻitaʻiga fou ma togafitiga (laser transfer process) tekinolosi e tuʻuina atu ai fofo faʻapipiʻi maualuga mo le tele o oloa, e aofia ai vailaʻau, mea teuteu, ma pusa meaalofa. O lenei tekonolosi fa'atekonolosi ua fa'afouina ai le fa'apipi'iina o alamanuia ma ona fa'ata'ita'iga lavelave fa'ata'ita'iga ma fa'aaliga va'aia tulaga ese, fa'alelei lelei foliga o oloa ma fa'ae'eina fa'alelei fa'alelei.

O le uiga autu o le tekinolosi o lona mafai lea ona tu'ufa'atasia fa'atasi e ala i ata fa'ata'ita'i ata, e ofoina atu ai se tulaga e le'i tupu muamua o fa'amatalaga ma loloto i le afifiina. E le gata i lea, o mea faʻapitoa e faʻaaogaina i lenei faʻagasologa, faʻatasi ai ma le tulaga ese o lomitusi faʻagasologa tekonolosi, e faʻamalosia ai faiga e tetee atu ai i le taufaasese ma faʻafaigofie le faʻamaoniaina o afifi. E talitonuina o lenei faiga o le suatiaina o le eleele o le a toe faʻaleleia tulaga faʻapipiʻiina o alamanuia, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo le lelei ma mea fou.

Pe a faatusatusa i le faiga masani laminating, o le lafo fou ma faamalolo tekinolosi o Huanan Machinery e mafai ona tuufaatasia ma le faaaogaina o masini mata siliki e ausia ai uiga o le faiga lomitusi i le lotoifale. O ia uiga fa'agasologa e mafai ona fa'aopoopo atili ai uiga va'aia i mea lolomi. O le a'afiaga o le tele o mamanu o lo'o fa'aalia i le lolomi e tasi e mafai ona ausia. I lenei auala, o mea lolomi a le tagata faʻatau e mafai ona sili atu le faʻatauva ma sili atu ona mataʻina. I le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga faʻalotoifale e mafai ona tuʻuina atu ai i tagata mamanu ni manatu faʻataʻitaʻiga sili atu ma aumaia ia i latou le tele o faʻaaliga vaaia eseese.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei tekonolosi faʻaonaponei e le gata ina faʻamalosia ai le faʻatauvaʻa o maketi o oloa ae o loʻo ogatusa foi ma faiga o le puipuiga o le siosiomaga e ala i le faʻaogaina o mea toe faʻaaogaina ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o le siosiomaga. O le toe fa'aaogaina o mea e fa'aaogaina i lenei faiga e le gata ina fa'aitiitia ai tau o gaosiga mo atina'e ae fesoasoani fo'i i le fa'asaoina o le si'osi'omaga e ala i le fa'alauiloaina o le tamaoaiga fa'asolo.

O le taumafaiga paionia a Huanan Machinery o se molimau i le tautinoga a le kamupani i le alualu i luma faatekinolosi ma atinae gafataulimaina. E ala i le tuʻufaʻatasia o lenei tekonolosi fou i ana fofo faʻapipiʻi, Huanan Machinery o loʻo taʻitaʻia le auala i le faʻauluina o suiga gafataulimaina i totonu o le fale gaosi oloa, ma iu ai ina saofagā i se maketi e sili atu le siʻosiʻomaga ma le tauvaga.

talafou02 (1)
talafou02 (2)

Taimi meli: Mati-12-2024